DUURZAAM RELATIEBEHEER EN SPONSORFINDING

ANNA.K. adviseert organisaties bij het zetten van de volgende stap in duurzaam relatiebeheer, professionele sponsorfinding en helpt organisaties bij het opzetten en uitbreiden van wervingsafdelingen en teams. Ervaring enerzijds vanuit de cultuursector en anderzijds uit de sportsponsoring, maakt dat ANNA.K. het cultuurproduct op een commerciële wijze kan vertalen, zonder daarbij de artistieke vrijheid en inhoud te beïnvloeden. Wilt u weten wat ANNA.K. voor uw organisatie kan betekenen? Lees hieronder de mogelijkheden. 

 


ONDERZOEK

ONDERZOEK

ANNA.K. onderzoekt voor u de mogelijkheden om als organisatie particulieren en bedrijven duurzaam aan u te binden en/of uit te breiden. ANNA.K. inventariseert de benodigde vereisten waaraan uw organisatie moet voldoen wil de werving van particulieren en bedrijven kans van slagen hebben.

ACQUISITIE

ACQUISITIE

ANNA.K. begeleidt in het optimaliseren van een efficiënt, duurzaam en effectief acquisitiebeleid. Indien nodig worden nieuwe geef-structuren opgezet voor de zakelijke en particuliere markt. Ook ondersteunt ANNA.K. organisaties bij het maken van creatieve sponsorvoorstellen voor bedrijven en wordt geadviseerd welke markten en merken bij uw organisatie aansluiten. Goede acquisitie start bij heldere communicatiematerialen en teksten ook hierin adviseert en begeleidt ANNA.K.

DUURZAAM RELATIEBEHEER

DUURZAAM RELATIEBEHEER

ANNA.K. geeft advies over de inrichting van een goede developmentafdeling binnen uw organisatie. Met professionals uit het veld organiseren we wervingstrainingen en workshops voor relatiemanagers en directies. Een vereiste voor duurzaam relatiebeheer is een goed ingerichte backoffice, ANNA.K. ondersteunt u bij de structurering en invulling hiervan.

WERVING & SELECTIE

WERVING & SELECTIE

ANNA.K. adviseert over de inzet van personeel op het gebied van relatiebeheer en sponsorfinding. En kijkt zorgvuldig wat er nodig is en of de werkprocessen en indelingen zo efficiënt mogelijk zijn. Voor het selecteren van de juiste personen voor uw organisatie begeleidt ANNA.K. sollicitatieprocedures voor (hoofd)relatiemanagers, researchers en fondsenwervers.

De bovenstaande afbeeldingen zijn werken van Hendriekje van Houweningen, Marc Mulders en Scarlett Hooft Graafland, te zien in de KersGallery in Amsterdam